В Одеській області СБУ затримала підпільних зброярів

Незаконну переробку і збут військових засобів ураження блокувала в Одеській області Служба безпеки України.

Як повідомили в прес-центрі СБУ, оперативники встановили, що два мешканця Ізмаїльської області переробляли вогнепальну зброю на автоматичне для продажу, в тому числі представникам кримінальних кіл регіону. Задокументований факт продажу зловмисниками двох бойових гранат.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Вдома у фігурантів правоохоронці знайшли і вилучили дві одиниці вогнепальної зброї, дві бойові гранати, майже півтисячі набоїв різного калібру і значну кількість наркотиків.

Чоловікам оголошено підозру у ч. 1 ст. 263 і ч. 1 ст. 263-1 КК України незаконне поводження з зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами; незаконне виготовлення, переробка або ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне вилучення або зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв.

Нагадаємо, що на Вінниччині затримали групу ромів, яких підозрюють в пограбуванні мешканців трьох областей. Зокрема – Черкаської Київської та Вінницької.

Знай.ua повідомляв, що у Запоріжжі зухвалі злодії пограбували магазин вдень, виносили тільки алкоголь і сигарети.

Як повідомляв Знай.ua на Харківщині затримали двох чоловіків, які пограбували односельця.