В Одесі чоловік на велосипеді збив дитину з інвалідністю та зник

Про кричущий інцидент сурмлять місцеві ЗМІ.

За словами очевидців, зіткнення сталося, 17 вересня, на 2-ій станції Великого Фонтану біля супермаркету "Копійка".

Батько вів дітей-інвалідів за спеціальним пандусом і несподівано одну з дівчаток збили велосипедом. Папа постраждалої відразу ж викликав поліцію і "швидку допомогу". Обох дівчаток госпіталізували в місцеву лікарню.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У тій, яка стала жертвою наїзду, діагностували важкі травми.

Автор поста висловив переконання, що наїзд на дитину велосипедист здійснив умисне, а якийсь організатор підкупив поліцію і лікарів за приховування слідів злочину.

Нагадаємо, що в Одесі патрульна поліція витягувала постраждалого водія з перевернутого авто. Про ДТП, яке сталося рано вранці в Суворовському районі біля Південної дороги повідомляє прес-служба патрульної поліції в Одеській області.

Як повідомляв Знай.иа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.иа писав, що зіткнення двох легковиків у Житомирській області забрало життя 4 людей.