16 вересня, в місті Чорноморськ, в ліфті будинку №15 по вул. Віталія Шуму мешканці виявили тіло мертвого чоловіка.

За даними Черноморскрго відділення поліції, загиблим є 51-річний безхатько. Його особа встановлена, тіло направлено на експертизу.

Наразі подальші бставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, що нещодавно житель Одеського району зателефонував своїй подрузі і попередив про те, що збирається звести рахунки з життям.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мешканка Савранського району повідомила в поліцію, що її друг зателефонував і сказав, що зараз збирається покінчити з собою. Одразу після дзвінка додому до хлопця кинувся наряд поліції. Проте юнака вже застали у важкому стані.

Нагадаємо, що у харківській лікарні повісився хворий. 33-річний чоловік перебував на стаціонарному лікуванні і планував звести рахунки з життям.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у місті Суми в четвер, 13 червня, у будинку №42/1 на вул. Героїв Крут було виявлено тіло 17-річного хлопця. Він випав з 5-го поверху, де була його квартира, і отримав травми, не сумісні з життям.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Львові жінка випала з п'ятого поверху, через що відразу ж померла на місці.