В Одесі через небезпечні гойдалки маленька дитина ледь не залишилась без пальців.

Таку історію розповів у себе на Facebook батько постраждалої дитини Сергій Плитин.

Чоловік розповідає, що нові гойдалки встановив кандитат в депутати. Проте дана конструкція ледь серйозно не покалічила 9-річну доньку Сергія. Вивялється, що металеву основу у осі гойдалки зроблено так, що вони перетворилися в різак. Дівчинка випадково схопилася за дошку під час катання хлопців з двору і палець був прорубаний до кістки, а в самій кістці рентген показав тріщину.

"Ми поспішили до міської дитячої лікарні на Слобідці, де доньці зашили рану і наклали гіпс. Нам пощастило, тому що всього 1 см в сторону, і дочка залишилася б взагалі без пальчика. Тепер вона не може писати кілька тижнів", - пише автор.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Батько постраждалої стверджує, що пізніше з'ясувалося, що від цієї гойдалки потрадало ще як мінімум двоє дітей, хоча не так сильно. Також чоловік просить, щоб їх прибрали з їхнього двору або змінили конструкцію на безпечну.

Нагадаємо, що в Запоріжжі вихователька перетворила дитсадок на концтабір: "Страшно дивитися"

Як повідомляв портал Знай.ua, вихователька побила дитину за те, що вона неправильно вимовляла літери. Інцидент потрапив на відео, яке поширили місцеві видання.

Також Знай.ua писав, в Росії завідуюча дитячого садка поставила дитину на коліна і заставила цілувати землю.