Одеська поліція всю ніч шукала 3-річну дівчинку, яка безвісти зникла в Одесі.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

Близько 10-ї вечора до поліції надійшло повідомлення про зниклу дівчинку. Прибувши за викликом, правоохоронці застали вдома обох батьків дитини. Чітко розповісти про обставини зникнення дочки, а також про можливе місце його знаходження вони не змогли. Тільки висловили припущення, що дівчинка може перебувати у бабусі або в хресної. При цьому адреси жінок батьки не назвали.

До пошуку малечі була залучена собака, проте згодом вона втратила слід.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Всю ніч поліцейські шукали дитину, відпрацьовуючи абсолютно всю інформацію про можливе місце перебування. Отримавши повідомлення, що дівчинку бачили в кафе і в готелі в районі Київської траси, виїхали на місце і опитали працівників закладів. Ті і підтвердили, що бачили дівчинку, але на момент приїзду поліцейських її там уже не було", – йдеться в повідомленні.

Поліція натрапила на слід, який допоміг знайти 3-річну зниклу лише зранку. Дівчинку знайшли в компанії хрещеної і її знайомого в лісосмузі на околиці міста. Всіх трьох доставили у відділ поліції.

Як повідомляв Знай.ua, 18-річна горе-мати з Франківська позбулася малюка і пустилася берега.

Портал Знай.ua розповідав, що чоловік зник по дорозі у Дніпро, тиждень моторошного мовчання.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що на Львівщині розшукують пенсіонерку.