Страшна ДТП сталася сьогодні вранці на вулиці М'ясоєдівська.

Про це інформують місцеві ЗМІ.

Від сильного удару "Жигуль" буквально розплющило. Щоб витягти водія і пасажира авто з понівеченого салону рятувальникам довелося зрізати дах автівки.

Водій легковика госпіталізовано з травмою голови. Відомо, що в маршрутному таксі на момент аварії перебували пасажири, про те, є чи серед них постраждалі, поки не повідомляється. На місці працювали слідчі, подробиці з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі патрульна поліція витягувала постраждалого водія з перевернутого авто. Про ДТП, яке сталося рано вранці в Суворовському районі біля Південної дороги повідомляє прес-служба патрульної поліції в Одеській області.

Як повідомляв Знай.uа в Києві на Нивках сталася аварія за участю автомобілів Kia Optima і Chevrolet Aveo. В результаті ДТП водій Chevrolet отримала травми.

Знай.uа писав, що зіткнення двох легковиків у Житомирській області забрало життя 4 людей. На об’їздній дорозі райцентру Коростишева Житомирської області сталась масштабна ДТП, яка забрала життя чотирьох людей