Одеський аеропорт деякий час буде працювати з укороченою злітно-посадковою смугою і одним напрямком зльоту-посадки.

Це пов'язано з будівництвом руліжної доріжки для нової ЗПС, пишуть місцеві ЗМІ.

Отже з 19 вересня по 30 листопада цього року взлітна смуга буде вкорочена на 350 метрів. Обмеження довжини введуть з її південного торця (курс 340), саме там, де до ній буде примикати нова стернування РД-А5.

Дана ситуація додасть ще одну неприємну новину, якщо аеропорт буде працювати тільки з одним курсом зльоту і посадки, що може призвести до скасування деяких рейсів.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ніч з 18 на 19 вересня аеропорт не зможе взагалі відправляти і приймати рейси: у південному торці буде встановлюватися тимчасова світлосигнальна система. Польоти поновляться вранці 19 числа на укороченою центрі і тільки курсом 160.

Будівельні компанії документів зобов'язалися завершити всі роботи на РД-А5 за 52 дня - до 30 листопада, проте керівництво стверджують, що зможуть зробити цю роботу набагато раніше.

Нагадаємо, що аеропорт "Жуляни" закриють у вересні: у чому причина і де будуть обслуговуватися рейси

Як повідомляв портал Знай.ua, росіяни не долетіли до місця призначення.

Також портал Знай.ua писав, що сотні харків'ян "не пускають" додому з Туреччини.