Лоукостер Ryanair знову знизив ціни.

Тепер з Одеси в Катовіце можна полетіти всього за 6 євро в одну сторону. Перельоти такої вартості будуть виконані в кінці жовтня 2019 року.

Вартість зворотних квитків буде становити від 10 євро. Безкоштовно можна взяти з собою тільки ручну поклажу. Також ціна квитка включає тільки перевезення пасажира з точки в точку, обов'язкові аеропортові та інші платежі без будь-яких додаткових послуг.

Нагадаємо, що європейські авіакомпанії почали вимагати за провезення багажу. Так, ірландський лоукостер Ryanair підняв розмір максимального збору за послугу пріоритетної посадки, а також перевезення малого багажу вагою до 10 кг.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", з 24 червня львівський аеропорт імені Данила Галицького відновлює прийом рейсів через старий термінал.

Також портал "Знай.uа" писав, що авіакомпанія SkyUp планує запустити рейси із Запоріжжя і Львова в Тель-Авів (Ізраїль) до грудня.Про це повідомив співвласник авіакомпанії SkyUp Олександр Альба на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.