Одеський банк намагається конфіскувати у людей квартири.

Таку новину оприлюднила у соцмережі Facebook Олена Даниленко

Жіна розповіла, що повертаючись зі школи з дитиною додому помітила, що біля її дверей чекають якісь хлопці. Вони не пускали хазяйку в квартиру.

"Людина на фото повідомила, що за хороший гонорар готова мене вбити, без проблем. Нашу квартиру, в якій ми прописані і проживаємо з 10-ти річною дитиною, незаконно відібрав банк. Незважаючи на той факт, що йде суд, люди, які представляються охороною банку не пускають додому. Рішення суду з вимогою про виселення у них немає. Чекаю поліцію, яка, як я розумію нічого не зробить. Що робити, хто знає?", - пише авторка.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Нагадаємо, що киянку Наталію Ачкан виставили із власної квартири №240 по вул. Гмирі, 12б. Дівчина заборгувала кредитній спілці "ЗаРаз" проплату за 3 місяці. Не платила через проблеми зі здоров'ям.

Як повідомляв Знай.uа на Херсонщині звірячому вбили всю сім'ю: жінка і малюки - з пакетами на голові, орудував нелюд.

Знай.uа писав, зніс батьків з донькою: винуватця смертельного ДТП відпустили, українці в люті.