Одеська поліція розшукує 16-річну Євгенію Степанюк, яка ввечері 19 вересня пішла з лікарні, де перебувала на лікуванні.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

На момент зникнення зникла була одягнена в чорні штани і сіру кофту. Зріст дівчини близько 155 см, вона середньої статури, має блакитні очі і темно-русяве волосся.

"Якщо Ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження розшукуваної, просимо зателефонувати до Портофранківського відділення поліції за телефоном: (048) 779-49-66 або по спецлінії 102", - звернулися у відомстві.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, одеська поліція всю ніч шукала 3-річну дівчинку, яка безвісти зникла в Одесі. Близько 10-ї вечора до поліції надійшло повідомлення про зниклу дівчинку. Прибувши за викликом, правоохоронці застали вдома обох батьків дитини. Чітко розповісти про обставини зникнення дочки, а також про можливе місце його знаходження вони не змогли.

Портал Знай.ua розповідав, що чоловік зник по дорозі у Дніпро, тиждень моторошного мовчання.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що на Львівщині розшукують пенсіонерку.