В Малиновському районі поліцейський отримав серйозні поранення від чоловіка, який нецензурно лаявся та порушував громадський спокій.

Правоохоронець намагався мирно вирішити конфлікт, проте харків"янин на це ніяк не відреагував. Більш того, він почав зневажливо висловлюватися і в бік дільничного.

А при спробі наблизитися до бешкетника, той спочатку кинувся бігти, а потім почав кидати в правоохоронців каміння, потрапивши поліцейському в обличчя.

"30-річного правопорушника доставили в Малиновський відділ поліції. Йому повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу фігурант затриманий в порядку ст. 208 Кримінально–процесуального кодексу України. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк", — повідомив начальник територіального ВП Віктор Герасименко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві натовп до напівсмерті побив поліцейського: закривавлений коп відкрив вогонь

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою