23 вересня під Одесою трапилася моторошна аварія. Маршрутка на повному ходу врізалася у вантажівку. На момент зіткнення загинуло 9 осіб.

Як повідомляє ГУНП, смертельна ДТП трапилася на дорозі між селами Нова Долина і Прилиманське. Маршрутка "Мерседес" прямувала в Одесу, а вантажівка курсувала у зустрічному напрямку.

Також окрім 9 осіб, які загинули на місці стало відомо про двох постраждалих.

"Точна кількість постраждалих встановлюється. Зараз на місці аварії працює слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод, рятувальники і медики. Встановлюються всі обставини події", — відзначили в поліції.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, намотала на колеса: в Одесі подружка Зайцевої протаранила натовп мітингувальників. Жінка, що під'їхала до мітингувальників на Nissan, спочатку скинула швидкість, а потім натиснула на газ і збила кількох людей.

Раніше Знай.ua повідомляв, з'явилися перші фото військового, погрожував підірвати міст Метро в Києві.

Також Знай.ua писав, "підривник" мосту в Києві висунув вимоги владі Зеленського.