В Одесі на декількох школярів напав озвірілий грабіжник, який "славився" подібними злочинами.

Все розпочалося з того, що горе-чоловік підбіг до невинних хлопців віком до 10 років і вирвав у одного з рук мобільний телефон. Після даного інциденту зловмисник втік з місця події.

Завядки детальному опису поліцейські швидко вийшли на хулігана. Як виявилося, пограбування скоїв 29-річний житель міста, у якого і раніше були проблеми із законом - він притягувався за аналогічні злочини.

У скоєнні дані злочину злочинець повністю зізнався, проте телефон він вже встиг продати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Правоохоронці пред'явили йому підозру у ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі вирішувалося питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, що "Бомбонув" машину: знахабнілий злодій обчистив одеситку до нитки, копи швидко приперли до стінки

Як повідомляв Знай.uа нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку і пограбували її квартиру

Також Знай.uа писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою