23 вересня вся Одеса і області оголосили цей день, днем жалоби за загиблими у жахливій ДТП, яка сталася на трасі в Овідіпольському районі.

Про це йдеться в розпорядженні за підписом в. о. голови Одеської ОДА Світлани Шаталової.

"У зв'язку з трагедією, яка сталася в Одеській області 21 вересня 2019 року і призвела до загибелі людей, оголосити 23 вересня 2019 року в області днем жалоби за загиблими, - йдеться в розпорядженні.

Також органам держвлади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій доручено приспустити Державний прапор України.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що кривава аварія трапилася 21 вересня 2019 року і забрала життя 9-ох людей.

Нагадаємо, що 23 вересня під Одесою трапилася моторошна аварія. Маршрутка на повному ходу врізалася у вантажівку. На момент зіткнення загинуло 9 осіб.Як повідомляє ГУНП, смертельна ДТП трапилася на дорозі між селами Нова Долина і Прилиманське. Маршрутка "Мерседес" прямувала в Одесу, а вантажівка курсувала у зустрічному напрямку.

Як раніше писав Знай.ua, під Києвом сталася ДТП, яке закінчилася трагедією.

Також портал Знай.ua інформував, що "Ногу шукали в кущах": моторошна ДТП під Києвом забрала життя жінки, збирали по шматках.