На Одещині трапилося холоднокровне вбивство. Чоловік через сварку жорстоко вбив свою кохану.

Про це повідомляють в прес-службі поліції.

Моторошний інцидент спалахнув в одному із сіл Саратського району. Все розпочалося з того, що пара допомагала своїм знайомим по господарству. І як це годиться у селах після цього дружелюбний господар вирішив віддячити парі ошатним столом зі спиртним.
Проте дорогою додому між чоловіком та дружиною виникла суперечка на грунті побутових питань. Після чого чоловік накинувся з кулаками на одеситку та почав гамселити щодуху ногами і руками, після чого просто залишив її у такому стані, а сам попрямував додому.

Через деякий час 39-річний зловмисник повернувся, побачивши дружину мертвою. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Зараз горе-чоловік перебуває у СІЗО.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що батьки спалили прийомних дітей, коли вони втомилися працювати

Як повідомляв портал Знай.ua, мати в Одеській області постраждала від рук рідної доньки.

Також Знай.ua писав про те, що на Франківщині чоловік не витримав знущання брата над матір'ю та розстріляв з револьвера