Із колонії №72 втік небезпечний злочинець. Володимир Касап, який був засуджений за вбивство і перебував за гратами тепер розгулює на свободі.
Чоловік здійсниів втечу 22 вересня приблизно о 19 годині. У 2017 році його засудили до 8 років позбавлення волі за "умисне вбивство". Поліція надає чіткий опис та фото злочинця. Також містян просять бути особливо обачними.

На зріст чоловік сягає 180 см, його вага 75 кг, волосся темне, очі світло-сірі, вуха, губи і ніс середні. На момент втечі був одягнений у чорний спортивний костюм і темні кросівки.

Розшукуваному, крім раніше визначеного покарання, може загрожувати ще одне - у вигляді ув'язнення на термін від 3 до 5 років. Зараз в поліції проводяться спеціальні заходи для розшуку втікача.

Якщо ви володієте будь-якою корисною інформацією про місцезнаходження зловмисника, поліція просить громадян звертатися до Вознесенського відділу поліції за адресою: р. Вознесенськ, вул. Київська, 24 або за телефонами (05134) 3-31-51, (099) 252-60-66, 102.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що втік із в'язниці: копи схопили житомирського вбивцю

Раніше портал "Знай.ua" писав, що увага, розшук: небезпечний вбивця втік з в'язниці

Також портал "Знай.ua" інформував, що Львовом розгулює неадекват, мішенню може стати кожен: що відбувається