Із Вознесенської колонії №72 втік небезпечний злочинець. Житель Одеської області Володимир Касап, якого позбавили волі через умисне вбивство зараз розгулює на свободі.

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління поліції Миколаївської області.

Чоловік зник 22 вересня близько 19:05. Касап Володимир Вікторович 1984 р. н. уродженець Татарбунарського району Одеської області, засуджений до 2017 році судом міста Одеса до восьми років позбавлення волі за вчинення кримінального злочину.

Чоловік має зріст 180 см, його вага становить 75 кг, на момент зникнення був одягненим у чорний спортивний костюм та кросівки темного кольору.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Правоохоронці відзначають, що Касап познайомився з жінкою літнього віку, а потім довгий час звертався до неї за послугами гадання. Іноді одесит навіть допомагав їй по дому, а деколи і зовсім залишався ночувати.

Вбивство сталося тоді, коли жінка розповіла йому, що планує продати свій будинок. Бабусю вбивця задушив рукою, після чого зв'язав кінцівки жертви рибальською волосінню і загорнув тіло в килим, сховавши його в сараї. Дружині він повідомив про придбання власного житла в Одесі.

Тіло жінки знайшли родичі, які прийшли навідати стареньку. На момент розслідування горе-чоловік зник з України (поїхав на заробітки), проте був схоплений як тільки повернувся на Батьківщину.

Нагадаємо, що батьки спалили прийомних дітей, коли вони втомилися працювати

Як повідомляв портал Знай.ua, мати в Одеській області постраждала від рук рідної доньки.

Також Знай.ua писав про те, що на Франківщині чоловік не витримав знущання брата над матір'ю та розстріляв з револьвера