У місті Чорноморську Одеської області місцеві жителі натрапили на тіло молодика, який числився як безвісти зниклий.

Моторошну знахідку знайшли місцеві жителі. Вони і зателефонували до поліції. Тіло молодика лежало нерухомо неподалік місцевої школи. Поліція завдяки швидкій реакції змогла встановити особу, ним виявився 46-річний чоловік, якого раніше розшукували рідні.

На жаль, причиною смерті стали наркотики. Організм не витримав передозування і чоловік впав мертвим, де і пролежав, доки на нього не натрапили одесити.

Нагадаємо, що подібний випадок стався в Деснянському районі Києва. Там перехожі побачили труп чоловіка. Померлий лежав на пустирі біля лісу між вулицями Братиславській і Курнатовського.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами правоохоронців, перехожий, який прогулювався по лісу звернув увагу, що чоловік сидить на землі у незвичній позі. Наблизившись, стало зрозуміло, що людина не має ознак життя. Чоловік викликав поліцію. А швидка, констатувала смерть.

За інформацією Знай.ua, у Вінниці суд "пробачив" підозрюваного у вбивстві.

На сайті Знай.ua писали, що у столиці відкрили вогонь, кривава стрілянина сколихнула місто.

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Харкові дружок Зайцевої на Chevrolet збив на смерть пішохода.