Два брати пограбували і побили мешканця Біляївського району за те, що він вирішив поспати в їхній машині.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Одеській області.

Родичі родом із села Маяки. Хлопці вирішили зробити добру справу і підвезти 34-річного чоловіка, який йшов по дорозі. Мужчина випадково задрімав і щось невиразно сказав двом братам на їхнє запитання.

Це неабияк розлютило їх, тому вони вирішили висадити нещасного, а на додачу побили й відібрали цінні речі. Після цього постраждалий миттєво звернувся до правоохоронців.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У поліції швидко ідентифікували злочинців. Ними виявилися два брата 32 і 33-х років. Чоловіки не стали заперечувати свою провину і повернули телефон.

За фактом події, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що в центрі Києва напали на поліцейського: розтрощили голову і викрали машину

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Дніпрі тіло літньої жінки знайшли на дні зливної ями.

Також портал "Знай.ua" інформував, що п'ятеро на одного: у Польщі напали на українського студента, гамселили до втрати свідомості