Найуспішніша тенісистка України та третя ракетка світу Еліна Світоліна приїхала у рідну Одесу з кавалером для знайомства з родичами.

25-річна красуня нарешті зважилась запросити свого коханого француза Гайєна Монфіса на свою Батьківщину. Спортсменка розповідає, що одразу по приїзду завела свого бойфренда у "родове гніздо", там де і пройшло все дитинство Еліни, а саме - до моря на 13-ту ст. Великого Фонтану до бабусі.

"Бабуся дуже любить смачно готувати і балувати мене: млинці, сирники, пиріжки, тортики…"- розповідає усміхнена українка.

Зараз пара ніжиться і насолоджується відпочинком у Одесі. Цікавий факт: коханий Еліни в Україні вперше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна та Даяна Ястремська подали заявки на участь у турнірі WTA Premier Кубок Кремля, який пройде 14-20 жовтня у Москві (Росія).

Як писав Знай.ua, Світоліна піднялася в чемпіонській гонці WTA.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна через травму знялася з турніру в Гуанчжоу.