Олексій Леонов, який вирвав перемогу у окрузі № 135 планує балотуватися на пост мери міста Одеси.

Про це кандидат від партії "Слуги народу" повідомив у Facebook.

Наша команда принимает вызов и объявляет мобилизацию сторонников. Мы начинаем работу проекта «общественная мэрия» и Каждый человек, кому не безразлична судьба любимого города может принять участие в нашем движении. В ближайшие дни я предоставлю всю информацию о проекте и как попасть к нам в команду.

Geplaatst door Alexey Leonov op Woensdag 25 september 2019

Леонов відкрито критикує роботу міської адміністрації та звертає увагу на головні проблеми міста, які ніхто не планує вирішувати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Треба припинити розбазарювати комунальне майно, знищення парків, пам'яток, припинити незаконну забудову… Вони беруть мільярдні кредити під величезні відсотки. За чотири року сума боргу буде подвоєна. Вони залишать після себе руїну, борги, невиконані обіцянки", - заявив нардеп.

Леонов уродженець Одеси, народився 26 лютого 1983 року. Має технічну освіту. Йому належить 11 закладів під брендами Slow Piggy і Pizza&Grill, розкиданих по Одесі.

Нагадаємо, що вибори міського голови стартують 25 жовтня 2020 року, однак в президентської партії "Слуга народу", яка має більшість в Раді, допускають їх проведення раніше запланованого терміну в грудні 2019-го або навесні.

Як повідомляв раніше Знай.ua Кернес і Труханов розкрили списки "Довіряй справам": хто у першій десятці партії мерів

Як писав Знай. ua Суд над Трухановим у Одесі: Саакашвілі розсекретив підступну схему, хочуть виправдати

Раніше на Знай.ua Суд над Трухановим в Одесі: оголосити вердикт меру завадили "міни", люди підозрюють недобре