Сьогодні, 25 вересня, біля Південної виправної колонії загального режиму №51, що на Люстдорфській дорозі, правоохоронці готуються до масштабних навчань, які заплановані на п'ятницю.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Працівники поліції, Національної гвардії і СБУ в поті чола готуються до тренувань, які відбудуються у цю п'ятницю. Навчання обіцяють бути масштабними і видовищними, з цікавою легендою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що від ув'язнених Жовтоводської колонії надійшов сигнал про їх масове побиття групою швидкого реагування. Відомо, що на інформацію відразу ж відреагувала харківська правозахисна група, яка вже зробила перші висновки. Відзначається, що між в'язнями колонії та адміністрацією закладу стався конфлікт.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що кремлівські нелюди придумали нове знущання над Балухом. Балуха на межі можуть перевести на російську колонію.

Як повідомляв "Знай.ua", полонений "ДНР" розповів про звірячі тортури. Історії з полону стали надбанням громадськості.