В Одесі трапилася моторошна НП. З трамваю випала 7-річна дитина, що надалі спричинило блокування громадського транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КП "Одесміськелектротранс".

Дана подія трапилася на зупинці "Альтаїр". Хлопчик випав із громадського транспорту під час висадки пасажирів. Інцидент відбувся близько сьомої ранку, що і спрвокувала масовий затор у місті.

Батьки одразу забили тривогу і викликали швидку допомогу, проте поки вони очікували лікарів трамвайні маршрути №3, 13, 26, 27 виявилися тимчасово заблоковані.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На щастя, обійшлося без серйозних ушкоджень. Медики встановили, що у дитини розбите коліно.

Нагадуємо, що в Харкові померла маленька дитина, на голову якої матір нібито впустила мобільний телефон. Як повідомляється, трагедія сталась під час годування. Мама паралельно розмовляла по телефону, коли той вислизнув в неї з рук та впав на голову дитини.

Як повідомляв раніше Знай.uа заліз через вікно: на Львівщині брат обчистив рідну сестру

Також Знай.uа писав про те, що карма наздогнала миттєво: у Харкові злодій-домушник став жертвою власної дурості, - повний "страйк".