В Одесі спіймали любителя "руського міра". Інтернет-агітатор опубліковував інформацію в "Вконтакте".

Про це повідомляє прес-служба управління СБУ в Одеській області.

Хлопець виявився адміністратором антиукраїнської групи в соцмережі. Він поширював заклики до зміни державного кордону та порушення територіальної цілісності України.

Під час обшуків у агітатора вилучили комп'ютерну техніку з доказами ведення антиукраїнської діяльності. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 110 КК України. Тривають слідчі дії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі розгорівся справжній скандал навколо київського продавця – як виявилося, деякі співробітники столичного ЦУМу не тільки не володіють українською мовою, а й майстерно роблять вигляд, що не розуміють її взагалі. Про це на сторінці у Facebook написала телеведуча Яніна Соколова. Вона розповіла, що намагалися попросити продавця дозволити відкласти обрані речі на певний час.

Також "Знай.uа" писав, українці жорстко потролили відомого артиста Сергія Полуніна за любов до Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Сергій Полунін написав "проникливий" пост на своїй офіційній Instagram-сторінці, в якому він підтримав президента країни-агресора Володимира Путіна.