В Одеській області двох школярок 12 і 13 років спіймали за розпиванням спиртних напоїв у гаражі. Про це розповіли в ГУ НП регіону.

Наголошується, що кричущий випадок стався в Білгороді-Дністровському. В ході рейду в одному з гаражів були виявлені дві п'яні школярки. За їх словами, випити вина вони вирішили з нудьги – не придумали, чим би ще зайнятися. Купити їм алкоголь вони попросили перехожого на вулиці.

Правоохоронці розвели дівчаток по домівках, з їх батьками провели бесіду та склали на них адміністративний протокол за невиконання прямих обов'язків.

Установити, хто саме купив вино дітям, встановити не вдалося.

Нагадаємо, що Міноборони підготувало законопроект про військової поліції, яка може з'явитися в Україні найближчим часом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.uа писав, що після побиття і смерті в медичному закладі на Львівщині 20-річного курсанта Юрія П'янили співробітники правоохоронних органів лікарів підозрюють у неналежному лікуванні потерпілого і недбалості.