В Атлантичному океані сталося страшне. Судно Bourbon Rhode на якому перебували 14 осіб, більшість з яких одесити затонуло внаслідок потрапляння в ураган.

Повідомляється, що пошукова операція триває ще досі. 29 вересня рятувальники виявили пліт, на борту якого знаходилися два українця і росіянин.

Пошуки інших 11 моряків, які є громадянами України, тривають – до пошукам підключені рятувальні судна і авіація Франції.

Нагадаємо, що український траулер "Іван Голубець", на якому 20 липня сталася пожежа, затонув біля берегів Мавританії. У момент загоряння на його борту знаходилося 90 осіб - громадяни України і Росії. Про це повідомив екс-представник президента в АР Крим Борис Бабін на своїй сторінці в Facebook. Відзначається, що судно затонуло в океані вночі 21 липня, на глибині 35 метрів. Серед загиблих двоє українських моряків - один з них капітан судна.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, російський корабель, який напав на наших моряків у Керченській протоці, знову увірвався у води України.

Також Знай.ua писав, українські моряки повернуться додому: названо головні умови.