В Донецькій області ліквідували снайпера із "ДНР", який був уродженцем із Одеси.

Про смерть зрадника України стало відомо із поста Анаталія Штефана у Facebook.

"У цю суботу, 28 вересня в Донецькій області загинув снайпер "ДНР" родом з Одеси Андрій Куцький - Скрипаль", – написав блогер.

Вже пізніше дану інформаціу опублікували на сайті "Миротвореець".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Андрій Куцький, більш відомий як "Скрипаль", народився в Одесі. У 2015 році він став старшим сержантом зв’язку ОМБ "Август", незабаром отримавши звання лейтенанта спецназу ГРУ "ДНР".

Відомо, що раніше чоловік працював висотником у рідному місті. Примітно, що кохана загиблого теж знаходиться у базі "Миротворець", оскільки поширювала сепаратистські публікації в маси.

Нагадаємо, що снайпер бойовиків вбив українського військового в Станиці Луганській

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що проросійські бойовики пішли в наступ на Донбасі і, зазнавши значних втрат, зайняли "сіру зону" в районі села Кам'янка.

Також портал "Знай.ua" інформував, що врятували 200 чоловік: "Миротворець" відкрив полювання на членів екіпажу, які посадили палаючий літак