В Одесі водії таксі розробили інтерактивну мапу "згубних місць" на дорогах міста. З її допомогою можна побачити ділянки, де найчастіше трапляються дорожньо-транспортні пригоди.

Про це розповів активіст проекту Максим Васалатій в Facebook.

За основу він взяв базову карту ДТП, яку йому надали представники однієї із служб таксі. Дану карту створили водії, які фіксували всі точки, де трапилася аварія.

Загалом з 11 грудня 2016 року на карті зафіксовано 6193 аварії. Найбільш аварійно-небезпечними точками в місті виявилися: Пушкінська/Велика Арнаутська; пер. Слєпньова/Середньофонтанська і Гагаріна просп./Середньофонтанська; 5 ст. Б. Фонтану.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також з бази даних випливає, що більшість аварій в місті відбувається в проміжку між 18 та 20 годинами. Найменше ДТП — між 2 години ночі і до 8 ранку.

Нагадаємо, намотала на колеса: в Одесі подружка Зайцевої протаранила натовп мітингувальників.

Раніше Знай.ua повідомляв, під Одесою переповнена маршрутка влетіла у вантажівку, 9 загиблих: деталі трагедії