У місті Ізмаїл продавчиня хлібобулочних виборів влипла у гучний скандал.

Неприємний інцидент трапився в магазині "Одеський коровай", де продавець підсунула довірливій одеситці зіпсований круасан.

Покупець розповідає, що на упаковці значилася одна дата, але жінка запевняла, що це дата випуску, а не закінчення придатності. Прийшовши ввечері додому, дитина скаржилася на болі в животі і зізналася, що трохи з'їла випічку, сирна начинка якої неприємно пахла.

Поглянувши уважно на упаковку, мати помітила, що її обдурили і на пакеті вказувалася дата закінчення придатності випічки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наступного дня одеситка пішла до цього ж магазину і вимагала книгу скарг. Проте замість адекватного пояснення почула відповідь: "Український я не знаю. Я не грамотна жінка".

Саме так продавець пояснила, чому, не дивлячись на маркування на упаковці "Вжити до 28.09.2019", вона продала круасан 30 вересня.

"Просто будьте уважні! І навіть якщо дуже поспішайте все одно читайте дрібний, захований шрифт. І перевіряйте, навіть коли вам в очі доброзичливо посміхаються при цьому обманюючи", — підсумувала обдурена мати.

Нагадаємо, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що популярний одеський супермаркет вляпався у "гнилий" скандал, містяни лютують: ганебні кадри

Також портал "Знай.ua" інформував, що "Впарює дітям гі*но": популярний супермаркет в Одесі вляпався у гучний скандал