В Одесі назначили нового прокурора Одеської області.

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка підписав наказ про призначення Максима Вихоря на нову посаду.

Згідно з даними декларації у Вихора є дружина двоє донечок та син. У власності нового прокурора Одещини перебуває житловий будинок площею 58 кв. м у Голій Пристані, а також автомобіль Volvo.

Також повідомляться, що Максим Вихор раніше працював у СБУ в Одеській області.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що стало відомо, що в кінці жовтня 2019 року політична партія "Слуга народу" на з'їзді збирається обрати нового главу фракції. Про це повідомляє перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Як повідомляв портал Знай.ua, нардепи провалили голосування за скасування депутатської недоторканності. Причому проти голосували ті, хто підняв тему обов'язкового скасування депутатської недоторканності на щит своєї передвиборчої боротьби – "слуги народу".

Також портал Знай.ua писав, що депутати Верховної Ради не підтримали всіх запланованих законопроектів, тому що залишили робочі місця.