На Одещині начальник поліції погорів на хабарі.

Начальника Савранського відділу поліції Одеській області Олександра Жовтого затримали сьогодні на хабарі співробітники СБУ і ДБР.

Повідомляється, що чоловік регулярно вимагав гроші у своїх підлеглих - співробітників групи реагування патрульної поліції (ГРПП). Поліцейські, які чергували під кінець зміни повинні були приносити хабарі розміром від 200 до 300 доларів кожен.

Дані кошти мали збиратися з правопорушників. Олександра Жовтого затримали в момент отримання 5800 гривень від підлеглого.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що гендиректора "Інституту охорони ґрунтів України" і керівника підприємства "Головинський кар'єр" затримали на хабарі у розмірі 1,5 млн доларів США. Поліція затримала гендиректора держустанови у службовому кабінеті, а директора держпідприємства на виїзді з Києва. Чиновники вирішили отримати таку грошову винагороду, за вирішення питання щодо приватизації державного підприємства.

Як повідомляв портал Знай.uа, харківські прикордонники затримали групу азербайджанців, які намагалися дати хабар за в'їзд в Україну.

Також портал Знай.uа писав, що співробітники СБУ затримали чиновників харківського танкового заводу імені Малишева на хабарі.