Неподалік Одеси у Чорноморську, 16-річний юнак влаштував ДТП з летальним наслідком. Як повідомляють правоохоронці, підліток взяв автівку в свого батька, і при здійсненні обгону не впорався з керуванням.

У поліції з'ясовують за яких саме обставин трапилась смертельна ДТП. Відомо, що аварія трапилась поблизу Чорноморська Одеської області, зіткнення з двома легковиками допустив підліток, який не впорався з керуванням батьківського акто.

У пресслужбі поліції повідомляють, що за попередньою інформацією, хлопець під час здійснення обгону не впорався з керуванням та допустив зіткнення з Москвичем і Honda.

"В результаті ДТП 75-річний водій Москвича загинув на місці, а його 68-річну пасажирку госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості. Автомобіль Honda отримав незначні механічні пошкодження", - йдеться у повідомленні від правоохоронців.

Наразі слідчі вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За інформацією Знай.ua, озвірілий дніпрянин повторив "подвиг" Зайцевої в метро.

На сайті Знай.ua писали, що через надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Крім того, Знай.ua писав про те, що в Україні повертається обов'язковий техогляд авто.