У місті Арциз телефонні аферисти вийшли на новий рівень нахабства. Шахраї телефонують до довірливих містян і виманюють гроші, представившись мером міста.

Про такі випадки особисто повідомив мер Володимир Міхов у себе на Facebook.

"Почастішали випадки, коли нашим жителям дзвонять, представляються моїм ім'ям і пропонують допомогу в оформленні будинків, земельних ділянок та іншого. За ці послуги просять перерахувати гроші", - пише міський голова.

Мер просит повідомляти і фіксувати номери, за якими орудують шахраї. Сам він зауважив, що подібними справами не займається і хтось використвує його особу для входження у довіру.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні активізувалися телефонні шахраї – розробили нову аферу, жертвами якої можуть стати багато українців. Ледь не потрапила на гачок таких аферистів журналістка Олена Максименко. Вона розповіла, чого слід остерігатися українцям та як порушити план аферистів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві затримали особливо небезпечну банду шахраїв

Також Знай.ua писав, у Харкові активізувалися шахраї, після такого дзвінка ви віддасте все до копійки.