2 жовтня, вночі повідомили про зникнення одразу трьох вихованок центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Одесі.

Про це стало відомо із повідомлення Нацполіції.

Усі три дівчинки - неповнолітні. 13-річна Анастасія Козулина, Тетяна Борчук і 17-річна Діана Співак самостійно залишили дитячий заклад і пішли у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пізніше правоохоронці повідомили про те, що юних втікачок знайдено. Дівчат доставлено до центру цілими і неушкодженими.

Нагадаємо, щов Одесі гримить скандал через вихованку Центр соціально-психологічної допомоги. В мережі випливли скандальні деталі знущання над дитиною. Днями 14-річну вихованку Центру соціально-психологічної реабілітації дітей госпіталізували з отруєнням.Повідомляється, що працівники центру не хотіли передавати постраждалу медикам, запевняючи, що вона симулює.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Гамселили жінок та дітей": звірські дії копів змусили львів'ян прозріти

Також портал "Знай.ua" інформував, що "Виховував" кулаками: на Одещині батько-тиран перетворив життя 8-річного сина на пекло, копи не стрималися