В Одесі виявили цілий арсенал боєприпасів, які привезли в автомобілі з Америки

Про небезпечну знахідку повідомляє прес-служба Одеського прикордонного загону.

Смертельні "іграшки" планували перевезти в багажному відділенні під запасним колесом автівки марки Volkswagen. Відзначається, що іномарку привезли в Одеський морський торговий порт на одному з теплоходів з США.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Прикордонники провели поглиблений огляд авто і знайшли 190 боєприпасів до зброї різного калібру. Повідомляється, що весь арсенал вони передали в поліцію.

Нагадаємо, що на контрабанді попалася львів'янка, яка намагалася автомобілем провезти цінне хутро у великій кількості через спрощену систему проходження митного контролю "зелений коридор".

Як повідомляв портал Знай.ua, працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон.

Також Знай.ua писав про те, що на львівській митниці затримали партію брендового одягу, який був схований у мішках з речами, що були у вжитку