Сьогодні вагони трамвайних маршрутів №10 і №15 були змушені стояти протягом 45 хвилин через інцидент біля Привозу.

Причиною заторів стала чергова "героїня парковки", яка своїм авто завадила рухові трамваїв.

Одеситка поставила автівку чим заблокувала рух на 50 хвилин. І забрала свого залізного коня лише тоді, коли на місце інциденту прибула поліція.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, у Полтаві винайшли цікавий спосіб надоумити автохамів: "дякуй долі, що це місце не твоє". Спосіб, який чиновники вирішили провчити горе-паркувальників - просто повісили на місця, передбачені для людей з інвалідністю неоднозначні знаки з підписами на них.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro. Компанії існуючих орендарів майданчиків є фігурантами справ у Генпрокуратурі. Тим часом, поки міська влада здає міські парковки в оренду за копійки, повз бюджету проходять сотні мільйонів, яких ніхто не помічає.

Також Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про парковках.