В Одесі транспортний колапс. Через обрив проводів і жахливої непогоди став громадський транспорт.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Трамвай зупинився на 4 станції Великого Фонтану через аварію, також паралізовано ще одиного трамвая, який курсував по 10-му маршруту.

Повідомляється, що обрив робочого проводу стався о 10:05 ранку. В зв"язку з цим 18-ий маршрут трамвая не ходить. Зараз ситуацію намагаються взяти під контроль співробітники "Одесгорэлектротрансу".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ти часом у Львові через аномальну кількість опадів затопило вулиці. Дорога вкрита великим шаром води, яка не дає нормально рухатись вулицями ані транспорту, ані пішоходам.

Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у мережі Фейсбук опублікував відповідне відео, де на кадрах видно декілька вулиць міста, по яких "пливуть" автомобілі, що раптово перетворились на човни.

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zaterdag 28 september 2019

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кирилівці справжній кінець світу, буря не вщухає, пляжі змило водою.

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо про фонтан, який утворився 26 вересня на вулиці Ярошинської у Львові через прорив труби в колекторі.