В Одесі перекриють одну із важливих доріг. Повідомляється, що на момент ремонту узвоз Марінеску буде закритий на три місяці.

З 20 жовтня поточного року до 31 березня 2020-го міська мерія повідомляє, що узвоз Марінеску закривається для руху автотранспорту.

Причиною є капітальний ремонт, який вже став необхідністю для містаю Влада міста неодноразово наголошувала на цій новині і зараз зібравши потрібну кількість коштів готова починами роботи.

По закінченню ремонту підрядник "РОСТДОРСТРОЙ", який і виконуватиме капремонт вулиці, має відновити дорожнє покриття, враховуючи потреби осіб з порушенням зору та з інвалідністю.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні вже кілька десятиліть гостро стоїть проблема поганих доріг. Так, днями новий скандал з розбитим дорожнім покриттям стався в Херсонської області. За словами потерпілого водія: "Херсонщина — це туристичний регіон і дороги — не повинні відлякувати, а залучати туристів".

Як повідомляв Знай.uа нескінченні ремонти у Дніпрі знову паралізують місто: куди краще не потикатися.

Знай.uа писав, дніпрянка запропонувала Філатову незвичайне парі: "надихнув" Зеленський.