Мати новонародженого малюка відсудила у одеської клінічної лікарні 500 тисяч гривень за моральну шкоду.

Про це повідомляє прес-служба Київського районного суду Одеси.

Одеситка звернулася до суду з проханням задовольнити позов, де вказувалося, що одеські лікарі через свою халатність не провели потрібних тесувань новонародженій дитині.

Повідомляється, що дитина відстає в розвитку та майже не розмовляє. Правильний діагноз медики чомусь не виставили, що в подальшому завдало матері значних проблем.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Жінка, посилалася на те, що якби лікарі вчасно поставили діагноз її синові, його стан здоров'я було б значно кращим, а замість цього він став інвалідом і до кінця свого життя буде потребувати сторонньої допомоги", — йдеться в повідомленні прес-служби.

Суд задовольним позов матері та зобов'язав сплатити їй моральну шкоду. Адже своїми діями люди в білих халатах створили загрозу життю дитині.