Одеса паралізована заторами через ДТП. Відомо, відбулася що дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Daewoo та мопеда.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Водій, який кермував мопедом розповів, що автомобіль Daewoo не включив поворотника, коли вирішив різко повернути. В результаті чого мопедист не встиг відреагувати на такі маневри автомобілістки і врізався у задню частину його автомобіля.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Постраждалих в аварії немає. Рух транспорту по вулиці Рішельєвській в бік ринку "Привоз" тимчасово ускладнено.

Нагадаємо, що легендарний засновник технологічних компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск розповсюдив у своєму твіттері новину про свої наміри втрутися в проблему Львівських пробок та запропонував шляхи вирішення цього питання. Спокою Ілону Маску не дають затори біля ринку Шувар. Він пропонує збудуватий окремий підземний тунель, який поєднають із вже діючою ділянкою Львівського метро.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі одразу на двох мостах утворилися затори.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові розпочали омивання доріг. Тепер сухим не залишать нікого.