Одеська поліція завершила справу чоловіка, який захопив заручників у банку та вимагав гроші з літаком.

Про це сьогодні повідомила прес-служба прокуратури Одеської області.

Подія трапилася в липні. 25-річний хлопець вломився до офісу швидкого кредитування "Готівочка" і хотів пограбувати установу. Проте не очікував, що награбованого виявиться всього три тисячі гривень.

Тоді оскаженілий зловмисник захопив людей у заручники. Одесит вимагав у поліції один мільйон доларів та літак. В інакшому випадку він погрожував повбивати всіх людей, яких тримав у неволі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Правоохоронці ввели план "Грім", в рамках спецоперації заручників звільнили, а нападника затримали.

"За захоплення заручників і розбій чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна", — відзначили в прокуратурі.

Нагадаємо, що в одній з міських маршруток Запоріжжя стався жорсткий конфлікт через пільговиків. Так, водій взяв у заручники пасажирів та поїхав в невідомому напрямку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у московському метро чоловік узяв в заручники співробітницю.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Вінниці стався неприємний випадок. 1,5-річна дитина замкнула молоду маму на балконі.