До океану кілька тисяч кілометрів, але й Чорне море хоч і не часто, але буває прихильне до серфінгу. Коли вітер здіймає велетенські хвилі, саме час ставати на дошку.

10 жовтня в Одесі пройшли всеукраїнські змагання зі серфінгу. У них взяли участь 26 спортсменів зі всієї України. Через сильний вітер висота хвиль сягала півтора метра. На демонстрацію своїх навичок учасникам давали по 20 хвилин, після чого кращі виходили в наступний раунд.

Змагання проходять за трьома категоріями: чоловічий серфінг, жіночий серфінг і чоловічий сапсерфінг (серфінг з веслом). До речі, в цьому році вперше з'явилася окрема категорія для дівчат. Наймолодшому учаснику змагань - 15 років, найстаршому - 53 роки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що серфінг у смокінгу: гарячий вчитель математики став улюбленцем мережі

Також портал Знай.ua писав, що художник-серфінгіст створює шедеври на воді

Також портал "Знай.ua" інформував, що вранці гасять вогонь, увечері - розпалюють: найсексуальніші пожежні світу знялися топлес, незабутні фото