В Одесі триває реконструкція міської клінічної інфекційної лікарні.

Про це повідомляють у прес-службі мерії.

Наразі там ремонтують корпуса "Ж", "З" і "До". Крім того, замість будинків старої пральні та харчоблоку, які в даний час не використовуються, побудують нові корпуси з боксированными і маломісними палатами. Це дасть можливість ізолювати інфекційних хворих з різними діагнозами і поліпшить умови перебування пацієнтів у установі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Повідомляється, що після завершення ремонту нові корпуси переведуть у дитячі відділення з історичного Валиховского корпусу, що дасть можливість провести його подальший поетапний ремонт. У нових корпусах розмістяться центральне стерилізаційне відділення і молочна кухня.

Крім того, на території лікарні проводиться капітальний ремонт внутрішньомайданчикових інженерних комунікацій з заміною систем водопостачання, каналізації та електромереж.

За інформацією Знай.ua, вінничани не впізнають парк Дружби народів: "нове обличчя" за ціною ваших сліз.

Як повідомляв портал Знай.ua, у міській раді Львова планують розпочати реставрацію костела кармелітів босих

Також Знай.ua писав про те, що львів'янин Володимир Пелих, стверджує, що проспект Свободи у Львові надто захаращений, і пішоходам незручно користуватися тротуарами.