Сьогодні, 11 жовтня, триває розгляд скандальної справи "Токіо Стар", де пожежа забрала життя 9 людей.

Київський районний суд Одеси повинен вирішити чи є намір продовжувати термін розслідування.

Розслідування несло загальний характер, тому на засідання було двоє обвинувачених: власник приміщень, де перебувала готель "Токіо Стар" Вадим Чорний і адміністратор готелю, яка перебувала в будинку під час пожежі, Ірина Паровик.

11:15 Суд ухвалив рішення відхилити клопотання адвокатів Вадима Чорного і не відводити прокурора Євгена Антощука, так як сторона захисту не надала всіх необхідних доказів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

11:38 Адвокат Іванов, який представляє Вадима Чорного, попросив перенести засідання, оскільки і він, і прокурори будуть зайняті на інших засіданнях у призначені судом дати. Зокрема, сам Іванов представляє якогось Івана Малюка в Європейському суді з прав людини. Цей суд вже констатував порушення прав людини з боку Київського районного суду Одеси.

Після цього адвокат Чорного попросив відвід судді Вадима Іванчука. Прокурори, а також адвокати Іжак і Паровик виступили проти такого відводу. Суддя передав клопотання про свій відвід на автораспределение, після чого інший суддя повинен його розглянути.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 17 серпня, в готелі "Токіо Стар" сталася масштабна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.uа, по справі про пожежу "Токіо Стар" спливли нові деталі.

Також Знай.uа писав, за фактом пожежі в готелі "Токіо Стар" вже відкрито дві кримінальні справи.