Приїзд Президента України Володимира Зеленського вже набув чималого розголосу. Деякі одесити вирішили скористатися цією нагодою і зустріти главу держави з плакатами "Ні капітуляції".

Біля Одеської філармонії зібралися десятки непочутих українців. Відомо, що у протесті взяли участь кілька десятків активістів "Національних дружин", ВО "Батьківщини" та громадські діячі.

Нагадаємо, що сьогодні 11 жовтня, пан Зеленський повинен представити в Одесі нового голову ОДА. Нагадаємо, днями Кабінет міністрів погодив призначення Куцого на посаду керівника Одеської області. Сам Зеленський задоволений кандидатурою і готовий представити її одеситам.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, український президент Володимир Зеленський спілкувався з журналістами 12,5 годин. Не дивлячись на запинки і непонятки, це найкраща комунікація, яку міг надати лідер держави. Такий висновок зробив політолог і експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко в своєму Telegram-каналі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відкрито розповів про свою ідеологію, мовне питання не головне: "Це розколює людей".