На Одещині сьогодні 12 жовтня відбувається свято вина та смакоти, про це повідомляли на офіційній сторінці фесту. Фестиваль WINE FEST Frumushika-Nova третій поспіль винний фестиваль в Фрумушиці-Нова, Тарутинського району, Одеської області.

Організатори, Центр етнографічного, сільського зеленого туризму сімейного відпочинку "Фрумушіка- Нова", зазначають, що на меті фестивалю популяризація вин від місцевих виноробів, підвищення винної культури і знайомство з особливостями національної кухні Української Бессарабії.

У дописі-запрошенні йдеться, що основний акцент фестивалю зроблений на терруарному вині - це вино, в букеті якого явно відчуваються нотки, властиві винам з цієї території. Тут представлені великі винні компанії і авторські виноробні Одеської області, де гості фестивалю зможуть продегустувати та оцінити вина.

Що відбуватиметься впродовж фестивалю? Незабутні хвилинки для гурманів. Крім дегустації вин, гостям запропонують дегустацію м'ясних і традиційних закусок, приготовлених за рецептами місцевої культури.

Тут можна придбати виноград і винограднну продукцію. Не перестануть дивувати місцеві майстрині, безліч сувенірів, а також мистецькі роботи художників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На фесті відбудеться конкурс "Танок на винограді" з призами, автограф-сесія з групою «PERNATIZ» та дискотека "Діти 90-х".


WINE FEST Frumushika-Nova - tse 3-y vynny

WINE FEST FRUMUSHIKA-NOVA 12 октября 2019, начало в 12:00 ВХОД СВОБОДНЫЙ!!! Приглашаем Вас, на ежегодный винный фестиваль, который будет проходить в Фрумушике-Нова, Тарутинского района, Одесской области. ГОСТЕЙ ЖДУТ: -Дегустация вин от местных производителей и известных брендов; -Дегустация мясных и традиционных закусок, приготовленных по рецептам местной культуры; -Продажа винограда и виноградной продукции; - Сувениры ручной работы; -Выставка и продажа картин из коллекции: «Фрумушика-Нова, виноград и виноделие»; -Проведение мастер-классов (изготовление кукол-мотанок, текстильных игрушек, макраме, и урок по рисованию от профессиональных художников); -Блюда национальной кухни, приготовленные на костре; -Устрицы Скифии - единственная и уникальная устричная ферма в Украине; -Конкурс «Танец на винограде» с призами; -Тематические фотозоны; -Автограф-сессия с группой «PERNATIZ»; -Выступление новаторской украинской поп-рок группы «PERNATIZ»; -Торжественное закрытие WINE FEST Frumushika-Nova; -Дискотека 90-х. ⠀ БУДЕМ РАДЫ ВИДЕТЬ ВАС!!! ⠀ Подробности по телефону: ☎️+38(067)519-42-62; ☎️+38(048)709-16-76; www.frumushika.com ⠀ #ukraine #odessa #bessarabia #frumushika #frumushika_rest #frumushikanova #украина #одесса #сарата #арциз #тарутино #измаил #татарбунары #бессарабия #фрумушика #фрумушиканова

Geplaatst door Фрумушика-Нова op Donderdag 12 september 2019

Як повідомляв Знай.ua, фільм про Голокост знімають у Львові.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що охоронець торговельного центру накинувся на підлітка.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що у Харкові на Покрову пройде незвичайний ярмарок.