На Одещині банда невідомих вандалів поглумилися над пам'ятником, який встановили на честь захисників України.

Співробітники Татарбунарського відділення поліції встановлюють осіб, які залили в райцентрі фарбою пам'ятник, встановлений на честь захисників України.

Близко сьомої ранку місцеві жителі звернули увагу на те, що об 'єкт був залитий червоною фарбою. Тому біло прийняте рішення зателефонувати у правоохоронні органи.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють причетних до цієї новини осіб та вирішують питання щодо її правової кваліфікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що відомий у Вінниці громадський активіст Олександр Шемет закликає містян підтримати його петицію про публічне покарання для вандалів.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Запоріжжям невідомі поглумилися над історичним меморіалом: жителі обурені, написи дуже сороміцькі.

Також Знай.ua писав про те, що у Вінниці, хлопець, у стані наркотичного сп’яніння, прийшов на кладовище, і розкопав руками могилу померлої жінки.