Гучна справа сумнозвісного готелю "Токіо Стар" отримала несподіване продовження. Київський районний суд в Одесі відпустив із СІЗО старшого адміністратора.

Ірина Паровик, яка працювала у готелі, де страшною смертю загинуло 9 осіб отримала зміну запобіжного заходу.

Нагадаємо, що дівчина підозрюється у порушенні вимог пожежної безпеки (частина друга статті 270 Кримінального кодексу України).

Розглянувши клопотання, слідчий суддя задовольнив його. Зокрема, підозрюваної змінено запобіжний захід з утримання під вартою на нічний домашній арешт. Жінка звільнена з-під варти в залі суду.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Повідомляється, що підозрювана працюючи старшим адміністратором і будучи фактично керівником установи, не забезпечила виконання встановлених законодавством вимог пожежної безпеки в готелі та допустила їх порушення", - відзначили в прес-службі.[/quote]

Нагадаємо, у ніч на суботу, 17 серпня, в готелі "Токіо Стар" сталася масштабна пожежа.

Як повідомляв портал Знай.uа, по справі про пожежу "Токіо Стар" спливли нові деталі.

Також Знай.uа писав, за фактом пожежі в готелі "Токіо Стар" вже відкрито дві кримінальні справи.