Популярна авіакомпанія Ryanair відкриває нові рейси.

Найбільша в Європі лоукост-авіакомпанія анонсувала з 29 жовтня відкриття регулярних рейсів з Одеси в Будапешт, повідомила про намір з 21 грудня 2019 року відкрити новий рейс Херсон - Краків (Польща).

Також нещодавно ще одна компанія порадувала одеситам приємний подарунок. Так, Flydubai iз 1 жовтня здійснює по три рейси на тиждень у Міжнародний аеропорт "Одеса" з Дубая.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Львів зможе привітати гостей з Харкова, які прилітатимуть до серця Галичини новим рейсом Sky Up. Як повідомляють на офіційній сторінці аеропорту в мережі Фейсбук, український лоукостер Sky Up відкриє харків'янам двері Львова з 17 жовтня. Новий рейс буде бюджетним, тож жителі Харківщини тепер зможуть швидко та недорого прилетіти до історичного західного міста.

Як повідомляв портал Знай.ua, через збільшення кількості пернатих поблизу аеропорту літаки, які прямують на посадку або злітають, дедалі частіше стикаються з птахами.

Також Знай.ua писав про те, що авіакомпанія Turkish Airlines анонсувала зниження вартості перельотів між Харковом та Стамбулом.