Чергова висотка зросте в центрі Одеси. Будівельні роботи нещодавно стартували за адресою вулиця В'ячеслава Чорновола 14-16.

Раніше там стояли одноповерхові будиночки, які знесли. Зараз територію огородили парканом.

Місцеві видання підозрюють, що у місті швидше за все виросте ще одна шестиповерхова будівля. Хоча влада заявляє це як "реконструкція" старого будинку. Даний прийом доволі широко використовують для того, аби забудовник не заморочувався з орендою земельної ділянки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі триває реконструкція міської клінічної інфекційної лікарні. Наразі там ремонтують корпуса "Ж", "З" і "До". Крім того, замість будинків старої пральні та харчоблоку, які в даний час не використовуються, побудують нові корпуси з боксированными і маломісними палатами.

Як повідомляв портал Знай.ua, у міській раді Львова планують розпочати реставрацію костела кармелітів босих

Також Знай.ua писав про те, що львів'янин Володимир Пелих, стверджує, що проспект Свободи у Львові надто захаращений, і пішоходам незручно користуватися тротуарами.